„Apple App Store“ parduotuvėje jau galėjo būti milijonas programų  (8)

Šią savaitę, visgi neoficialiai, „Apple App Store“ parduotuvė pasiekė naują gairę. Teigiama, jog nuo „Apple App Store“ parduotuvės pradžios, kuria laikoma 2008 metų liepa, į ją buvo priimta daugiau kaip vienas milijonas programų, tačiau šiuo metu parduotuvėje jų tiek nėra.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš milijono programų, kurios buvo priimtos, net 493 tūkstančiai buvo mokamos, o 159 tūkstančiai iš jų – žaidimai. Šiuo metu parduotuvėje yra 736 tūkstančiai programų, kas sako, jog iš parduotuvės per ilgiau kaip ketverius metus buvo pašalinta ar išimta pačių plėtotojų apie 265 tūkstančiai programų ir įvairių jų versijų.

Kalbant ir toliau apie esamą situaciją, iš minėtų 736 tūkstančių programų 336 tūkstančiai yra mokamos, kas sudaro net 45 procentus visų programų. O štai žaidimų yra 120 tūkstančių, o tai bendrai yra viso labo 16 procentų iš visų programų. Parduotuvė turi 400 milijonų naudotojų.

Konkurentas „Google Play Store“, pagal esamų programų skaičių, atsilieka labai nedaug. Pastaroji parduotuvė turi jau kiek daugiau, nei 675 tūkstančius programų. Visgi pažymima, jog į „Apple App Store“ patekti sunkiau, nes kontrolė yra griežtesnė, nei „Google Play Store“ parduotuvėje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(8)
(0)
(14)

Komentarai (8)