„Windows Phone marketplace“ plečiasi greičiau už „Android“, bet lėčiau už „iOS“  (35)

Šiuo metu „Windows Phone marketplace” (liet. „Windows“ telefonų programėlių parduotuvė) perkopė 100 000 programėlių ribą, kai pusė iš jų atsirado vos per penkis mėnesius ir šiuo metu įkeliama apie 313 naujų programėlių kasdien. Skaičiai gal ir nėra tokie įspūdingi, kai šiuo metu „Android Market” ir Apple „app store” jau turi apie 500 000 programėlių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bet, lyginant augimo tempus nuo paslaugos atsiradimo pradžios, tai „Windows Phone marketplace” šešiaženklį programėlių skaičių pasiekė greičiau už „Android“ 5 mėnesiais, o nuo „iOS“ atsiliko 3 mėnesiais. Žinoma nereikėtų pamiršti, kad „Microsoft“ į tai įdėjo daug pastangų – buvo rengiami pasauliniai programėlių kūrimo konkursai (Lietuvoje taip pat).

Be to, 100 000 programėlių įkėlimas dar nereiškia, kad vartotojai gali pasiekti visas 100 000 programėlių, nes kai kurios programėlės po tam tikro laiko išimamos iš parduotuvės, todėl šiuo metu globaliu mastu pasiekiama apie 88 371 programėlių. Ar pasivys „Windows Phone marketplace“ savo konkurentus, sunku pasakyti, bet atsižvelgiant į „Microsoft“ pastangas ir ambicijas, „Windows Phone“ gerbėjai gali įgyti optimizmo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: FWD.lt
FWD.lt
Autoriai: Vaidotas Stanevičius
(0)
(0)
(0)

Komentarai (35)

Susijusios žymos: