Skandinavijos avialinijos pristatė programėlę „The TimeKiller“  (2)

Aviakompanijos SAS (Scandinavian Airlines System) rinkodaros skyriaus darbuotojų humoro jausmas ir meniškas polinkis „pagimdė“ tikrai įdomią programėlę, pavadintą „The TimeKiller“. Kaip teigia idėjos sumanytojai, pagrindinė jos paskirtis - padėti „užmušti laiką“ ilgesnių skrydžių metu, arba laukiant vėluojančių konkurentų lėktuvų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Programėlė „The TimeKiller“ kol kas skirta tik „Apple iOS“ operacines sistemas turinčių įrenginių savininkams, tačiau jei ji sulauks didesnio populiarumo, galima tikėtis ir „Android OS“ skirtos versijos. Patys SAS atstovai naujovę pristato trumpai ir be didesnių išvedžiojimų, ir, be abejo, nepraleisdami progos pasišaipyti iš konkurentų:

„Neskraidote SAS lėktuvais? Nesijaudinkite. Mes Jums parinkome keletą tinkamų žaidimų, kad padėtume „užmušti laiką“, laukiant atidėto Jūsų skrydžio! Sėkmės Jums, ir tikimės, kad greitai parvyksite namo!

Priminimui: remiantis portalo FlightStats.com duomenimis, SAS pripažinta pačiomis punktualiausiomis Europos avialinijomis 2009 ir 2010 metais, taip pat pačia punktualiausia aviakompanija pasaulyje 2011 m. liepos ir rugpjūčio mėnesiais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)