Kilus konfliktui Kinijoje kapavietė atsidūrė vidury statomo dangoraižio  (6)

Kinijoje kilo ginčas tarp statybinės kompanijos ir mirusio artimųjų, kurio rezultatas gana retas – kapavietė atsidūrė vidury statybvietės. Tai ne pirmas kurioziškas atvejis. Neseniai skelbta apie vidury greitkelio atsidūrusį namą, rašoma spiegel.de.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiaurės Kinijos Šansi provincijoje, Taiyuano mieste statomas naujas dangoraižis. Viskas būtų gana įprasta, jei jo viduryje nestovėtų kapavietė, dėl kurios ir kilo ginčai. Statytojai įsigijo žemės sklypą, kuriame veikė kapinės. Kad šioje vietoje galėtų iškilti dangoraižis, mirusiųjų artimųjų paprašyta mirusiuosius perlaidoti ir pasiūlytos piniginės kompensacijos. Viena šeima atsisakė pasiūlymo, nepaisant to, kad kompensacijos suma padidinta iki 150 000 dolerių, skelbia britų laikraštis „The Sun“. Statybvietėje liko vienas kapas, iškilęs dešimt metrų virš pastato pamatų.

Tai ne pirmas keistas reginys. Neseniai visą pasaulį apskriejo nuotraukos, kuriose įamžintas vidury greitkelio stovintis namas. Jo savininkas su žmona ilgai spyriojosi ir nenorėjo priimti valdžios siūlomos kompensacijos, tad kelias buvo nutiestas aplink jų namą. Galiausiai namas buvo nugriautas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(17)
(0)
(8)

Komentarai (6)