„Microsoft“: Mes nesakome, jog mūsų telefonų niekad nevarys „Intel“ lustai  (0)

Daugelis iš jūsų žino apie „Motorola“ išmanųjį telefoną, kuris paremtas „Google Android“ operacine sistema, bet jį varo „Intel“ lustas. Tai „RAZR i“ modelis. Taigi ar galimas daiktas, kad artimoje ateityje „Windows Phone“ išmaniuosius taip pat gali varyti „Intel“ lustai?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Po „Microsoft“ vadovo Styvo Ballmerio pasirodymo per „Qualcomm“ parodą elektronikos parodoje „CES 2013“, daugelis pradėjo kalbėti apie puikius ryšius tarp kompanijų ir kad tiek „Microsoft“ išmaniuosius telefonus, tiek planšetinius varys ARM architektūros „Snapdragon“ lustai, bet kiti kalba kiek kitaip.

„Mes kol kas tiesiog neturime ko atskleisti.“ , - paklaustas apie galimybę „Windows Phone“ išmaniuosiuose telefonuose išvysti „Intel“ lustus sakė G. Sullivanas, „Microsoft“ atstovas. „Visgi mūsų architektūra yra nepriklausoma nuo aparatinės įrangos. Štai Windows 8 planšetinį kompiuterį galį varyti „Intel“ procesorius, o „Windows Phone“ išmanųjį telefoną - „Qualcomm“ lustas.“

„Intel“ galia rinkoje milžiniška ir keletas analitikų „CES 2013“ parodoje nusprendė, jog tokie G. Sullivano žodžiai reiškia, jog „Microsoft“ gali dirbti prie „Windows Phone 8” atnaujinimų, kurie leistų jų išmaniuosiuose telefonuose veikti „Intel“ lustams. Juk galų gale „Lenovo“, „Motorola“ ir „ZTE“ siūlo „Google Android“ išmaniuosius su „Intel“ lustais, bet didesnių jų būrio laukiama šiais metais. Karas tarp ARM ir x86 architektūrų ne asmeniniuose kompiuteriuose jau išties įsibėgėja.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: