Prarasdama pagrindą po kojomis, „Apple“ neva siūlys daugiau „iPhone“ variantų  (47)

Gandai ir lieka gandai, bet jie iš kažkur vis tiek gi atsiranda. Vieni logiški, kiti ne, bet vienas iš pastarųjų apie „Apple iPhone“ išmaniųjų telefonų šeimą yra gana logiškas. Kalbama, jog „Apple“, norėdama tinkamai konkuruoti, siūlys daugiau nei vieną „iPhone“ variantą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiuo metu „iPhone“ išmaniųjų telefonų turėtojams aišku, jog jų telefonas vienoje kartoje teturi vieną įrenginį. Taip jau buvo daroma net su šešiomis „iPhone“ kartomis, tačiau septintoji, pasak šaltinių iš Kinijos, bus kitokia ir pasiūlys netgi tris skirtingus „iPhone“ variantus.

Vienas iš jų neva bus „iPhone 5S”, kuris išlaikys „iPhone 5” ekrano dydį. Kitas bus net 4.8 colių įstrižainės ekranu pasižymintis „iPhone Math“, kuris konkuruos su „Google Android“ paremtais flagmanais su 5 colių įstrižainės ekranais, o trečiasis neaiškaus dydžio, bet net su 12MP raiškos kamera ir pagerinta jos optika.

Internete daugelis „Apple“ fanų sukluso ir tokius pranešimus pradėjo vadinti išsigalvojimais ir kompanijos žeminimu, tačiau prisiminkime istoriją su planšetiniais kompiuteriais. „Apple“ ilgą laiką teigė, jog 10.1 colių dydis yra vienintelis, tačiau vėliau vis tiek pristatė „iPad Mini“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(0)
(0)

Komentarai (47)

Susijusios žymos: