Visi nori lygiuotis į „Google Nexus 7”, tą patį veikiausiai bandys padaryti ir „Samsung“  (10)

Bendras „Google“ ir „Asus“ darbas planšetinių kompiuterių iki 8 colių įstrižainės rinkoje buvo nuostabus. „Google Nexus 7” turi gerą ekraną, gerą procesorių, gerą grafinį lustą, tačiau kainuoja nedaug. Nieko keisto, jog konkurentas po konkurento praneša apie panašius įrenginius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Samsung“ į rinką žada žengti su keletu planšetinių kompiuterių. Mes jau rašėme apie artėjantį „Galaxy Note 8.0“, tačiau tai tikrai nebus viskas. Kai rinkoje jau turime „Galaxy Note 10.1“, pasak pranešimų, „Samsung“ ruošia 7 colių įrenginį, tačiau vis dar neaiškus jo pavadinimas.

Patys „Samsung“ nėra naujokai 7 colių ringe. Jie vieni iš pirmųjų pristatė „Galaxy Tab“ dar tuo metu pagrįstą „Android 2.2 Froyo“ OS, kuri vėliau buvo atnaujinta į Android 2.3 Gigerbread“. Vėliau pasirodė „Galaxy Tab 7.0 Plus“ bei atnaujinta jo versija „Galaxy Tab 2 7.0“.

Problema tame, kad naujausias „Galaxy Tab 2 7.0“ neturi nei tokio gero ekrano, kaip „Google Nexus 7“, nei nėra toks spartus. Tai žadama pakeisti su naujuoju įrenginiu, kurs turės „Exynos 5“ lustą. Visgi dėl kainos iki 200 JAV dolerių siurprizų tikėtis tikrai neverta, bet toks žingsnis iš „Samsung“ tiesiog būtinas. Tiek konkuruojant su „Apple iPad Mini“, tiek ir „Google Nexus 7“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(6)
(0)
(0)

Komentarai (10)