„Corsair“ bando sužavėti skaičiais – pristato 3,0GHz dažnio darbinę DDR3 atmintį  (5)

Kompanija „Cosair“, puikiai žinoma darbinės atminties, maitinimo blokų ir SSD kaupiklių gamintoja, šią savaitę pranešė apie „Vengeance Extreme“ darbinės atminties šeimos atnaujinimą sparčiausia pasaulyje, net 3,0GHz dažnio darbine DDR3 tipo atmintimi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nepaisant labai aukšto dažnio, kompanija panaudojo mažo profilio radiatorių, o ne aukšto, ką neretai matome. Visgi bendradarbiaudama su žinomu technikos entuziastu „Kingping“ ir jo kompanija, „Corsair“ kartu pridės ir radiatoriaus variantą su galimybe produktą aušinti skysčiu.

Du darbinės atminties moduliai, 2×4GB, yra specialiai atrenkami, jų naudojama įtampa nustatoma ties 1.65V riba, o gaišties laikai padidinami iki 12-14-14-36 ciklo. Tiesa, uždėjus „Kingpin“ aušinimą, technikos entuziastai gali bandyti šiek tiek „pažaisti“ su nustatymais.

Entuziastai už 8GB variantą turės pakloti ypač didelę sumą, net 750 JAV dolerių, o ir pačios darbinės atminties kiekiai įvairiose rinkose bus ypač maži. Darbinė atmintis taipogi veiks tik su tam tikrais „Intel Core“ procesoriais, tad naudojantys AMD procesorius apie juos gali užmiršti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(7)
(0)
(0)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: