„Disney“ visiškai uždarė „LucasArts“ žaidimų studiją  (4)

Pramogų industrijos milžinas „Disney“ pagaliau baigė visą darbą prie padalinių, kurie kūrė kompiuterinius žaidimus, ir pranešė, jog visiškai uždaro ilgai veikusį „LucasFilm“ padalinį „LucasArts“, taip pat atleisdama ir beveik visus darbuotojus, kurie dirbo pastarajame padalinyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Po mūsų pozicijos įvertinimo žaidimų rinkoje, mes nusprendėme „LucasArts“ perkelti iš vidinio plėtojimo modelio į licencinį modelį, taip sumažinant savo riziką ir pateikdami platesnį, žymiai kokybiškesnių „Žvaigždžių karų“ (angl. Star Wars) žaidimų portfelį.“, - sakė „Disney“ atstovas spaudai.

Kai kurie žaidėjai laukė žaidimų „Star Wars: 1313” ir „Star Wars: First Assault” pasirodymo, tad jiems bus malonu sužinoti, kad „Disney“ atsisakė patvirtinti, jog jie atšaukiami. Tiesiog buvo pasakyta, jog „Star Wars“ žaidimų nėra atsisakoma ir galvojama, su kuo bendradarbiauti.

Galime priminti, kad „LucasArts“ siūlė ne tik „Žvaigždžių karų“ žaidimus, tačiau ir daugelį kitų. Mes kalbame apie klasiką tapusius „Grim Fandango“, „Sam & Max”, „The Secret of Monkey Island” ir „Indiana Jones”. Dabar šiuos žaidimus galės kurti visi sumokėję „Disney“ licencinį mokestį. Tuo tarpu „LucasArts“ žaidimų kūrimo studija buvo įkurta senokai, 1982 metais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(0)
(0)

Komentarai (4)