„Google Chrome“ naršyklė leidžia bet kokį interneto puslapį paversti į žaidimą-labirintą (Video)  (7)

Pastarąsias kelias savaites „Google“ stebina savo idėjomis, kurios yra susijusios su jos plėtojama „Chrome“ interneto naršykle. Šiuo metu galima išbandyti naują „priedą“, kuris leis bet kokį interneto puslapį paversti į žaidimą-labirintą, o viską galima valdyti išmaniuoju telefonu ir jame esančiu giroskopu, kai vaizdą matyti kompiuterio ekrane.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Idėja yra sujungti „Chrome“ naršykles tiek asmeniniame kompiuteryje, tiek ir išmaniajame telefone, tačiau žaidimą galima sužaisti ir tik su vienu įrenginiu. O jei norite sujungti juos, tai galite padaryti įvairiais būdais: „Tab Sync“ metodu, nuskanuodami QR kodą ar tiesiog suvesdami nuorodą.

Viskas paprasta ir veikia gana neblogai, nėra jokio skirtumo, koks interneto puslapis naudojamas labirintui sukurti. Kai kurie pastebėjo, jog „Chrome World Wide Maze“ vardą turintis priedas sudėtingesnį labirintą sugeneruoja tada, kai puslapyje yra daugiau nuorodų ar teksto. Jei turite „Google Android“ įrenginį, jame turi veikti „Android 4.0” ar naujesnė operacinės sistemos versija, kurioje tiesiog yra „Chrome“ naršyklė, o „Apple“ įrenginių savininkams reikėtų „iOS 5” ar naujesnės OS versijos.

„Priedas“ yra „Chrome Experiments“ projekto dalis, o jį galima pasiekti šia nuoroda.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(6)
(0)
(0)

Komentarai (7)