Didieji mažmenininkai planuoja prekiauti pigiu, 100 JAV dolerių „Ouya“ žaidimų kompiuteriu  (2)

Pasirodo, jog kaina šiais laikais nulemia daugelį faktorių. Ne išimtis, kai mes pradedame kalbėti ir apie žaidimų kompiuterius. Teigiama, jog net 63 tūkstančiai žmonių paaukojo po 100 JAV dolerių, kad gautų „Ouya“ žaidimų kompiuterį, o didieji mažmenininkai juo taip pat susidomėjo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš esmės „Ouya“ žaidimų kompiuteris yra pagrįstas „Google Android“ operacine sistema, o jį varo „nVidia Tegra 3” mobilusis lustas. Tai reiškia, jog tokiame įrenginyje galėtumėme žaisti paprastučius, pigius žaidimus, o nepriklausomiems kūrėjams tai būtų išsigelbėjimo ratas.

Jau minėti 63 tūkstančiai žmonių, kurie sumokėjo po 100 JAV dolerių, savo „Ouya“ žaidimų kompiuterius gaus kovo mėnesį, tačiau pranešama, jog šiuo žaidimų kompiuteriu domisi ir mažmenos milžinai „Best Buy“, „Target“ bei „Gamestop“, o interneto prekybos gigantas „Amazon“ netgi produktą pridėjo į savo kainyną.

Kaip rašo „Amazon“, bent jau Jungtinėse Amerikos Valstijoe, „Ouya“ pasirodys šių metų birželio mėnesį, o dėl tos priežasties, jog produktas paremtas „Google Android“ operacine sistema, nebus sunku padaryti, kad šis įrenginys atstotų ir turinio grotuvą. Ir nors produkto forume artėjančių žaidimų sąrašas gana didelis, rasti žinomus nėra taip jau lengva. Bet pradžia visad sunki.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(9)
(0)
(0)

Komentarai (2)