Gali būti anonsuoti net trys skirtingų dydžių iPhone 5S  (17)

Eilinėmis prognozėmis apie būsimus Apple išmaniuosius telefonus (tame tarpe ir iPhone 5S) pasidalino kompanijos Topeka analitikas Brian White, kurį cituoja portalas CNet.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Remiantis duomenimis, kurie gauti iš Apple tiekėjų, galima tikėtis, kad bus anonsuoti net trys iPhone 5S variantai su įvairiomis ekranų įstrižainėmis. Kokios jos bus, nepatikslinama. Priminsime, kad dabartinis iPhone 5 turi 4“ įstrižainės ekraną, tuo tarpu ankstesni iPhone modeliai – 3,5“.

Tai yra jau ne pirma šio analitiko prognozė. Dar šių metų sausio mėnesį ji pateikė informaciją, kad be įvairių modifikacijų atsiras modelių ir su skirtingų spalvų korpusais, tuo tarpu vienas iš naujokų bus labai panašus į dabartinį iPhone 5. Analitikas tikisi, kad Apple pabandys atimti dalį vartotojų iš Android ekosistemos ir pasiūlys didesnius ekranus, o taip pat modelį su mažesniu nei 4“ ekranu tiems, kuriems labai rūpi telefono kaina. Prie paskutinių galima priskirti besivystančių rinkų vartotojus.

Be kompanijos Topeka analitiko tokios nuomonės laikosi ir Piper Jaffray bei KGI Securities atstovai. Visi jie naujųjų iPhone debiuto datą mato tarp 2013 metų birželio ir liepos mėnesių. Apie biudžetinį iPhone kalbama, jog jis kainuos nuo $300 iki $350. Ir nors Apple savo pozicionuoja kaip Premium klasės produktą gamintoją, Android stovyklos puolimas visais frontais gali priversti kompaniją iš Kupertino imtis nestandartinių veiksmų.

Susipažinti su šiuo metu Lietuvoje platinamais iPhone telefonais, jų kainomis ir specifikacijomis galima paspaudus šią nuorodą.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (17)

Susijusios žymos: