iPhone 5 sprogo telefoninio pokalbio metu (Video)  (17)

Panašios žinutės visuomet pritraukdavo nemažą vartotojų dėmesį, tačiau šiuo metu žemiau aprašyti įvykiai gali būti sėkmingai išnaudoti naujojo Samsung flagmano reklamai (ir reikia spėti, tuo būtinai pasinaudos). Antra vertus, faktai, kaip sakoma, ant delno.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Štai vienam išmaniojo telefono iPhone 5 savininkui iš Tailando tikrai nepasisekė – jo mobilus įrenginys sugalvojo sprogti tiesiog telefoninio skambučio metu.

Išmanusis telefonas buvo įsigytas palyginti neseniai, o naudojuosi juo tailandietis vos kelis mėnesius. Apie nelaimingo atsitikimo priežastis galima tik spėlioti (reikia tikėtis, kad iš pykčio sprogo ne Siri, išgirdusi savo savininko netinkamas kalbas).

Tailando pilietis nelaimingą atsitikimą aprašė taip: jis rinko numerį, pakėlė išmanųjį telefoną prie galvos, tačiau maždaug 30 sekundžių jis pajuto, kad iPhone 5 kaista, užuodė dūmų kvapą. Laimei, žmogus pasitaikė sumanus ir supratęs, kad gali baigtis bloguoju, metė išmanųjį telefoną ant žemės. Po to išmanusis telefonas, tailandiečio teigimu, keturis kartus sprogo kaip petarda ir užsiliepsnojo toje srityje, kur yra mygtukas „Home“. Apsieita be aukų, tačiau Suwicha Auesomsaksakul pasivadinęs žmogelis teigė, kad daugiau nebepasitiki kompanija iš Kupertino. Į kurią pusę mesis tailandietis, matyt, atspėti nesunku.

Štai tokių būna nelaimių – netgi flagmanai dega ir sprogsta. Bet kokiu atveju, šiandien kalbant telefonu, naudojantis bet kuriuo „protingu“ mobiliu įrenginiu, reikia būti atsargiems. Šis pavyzdys rodo, kad baigtis gali tikrai blogai (juo labiau, kad panašių sprogimo atvejų užfiksuota tikrai nemažai).

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(10)
(0)
(0)

Komentarai (17)