„Facebook“ fiasko: naująją programėlę pasitiko kritikos lavina (Video)  (16)

„Facebook“ praėjusią savaitę išleido naująją aplinką „Facebook Home“, skirtą „Android“ telefonams, tačiau pirmieji atsiliepimai nesuteikia optimizmo: vartotojai ją vertina žemiausiais balais ir peikia už nepatogią vartotojo sąsają.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2013-04-16 „Facebook“ fiasko: naująją programėlę pasitiko kritikos lavina (Video)  (16)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iki pirmadienio įvertinimus jai skyrė beveik 4 tūkst. „Google Play“ narių, jų vidurkis yra 2,4 balo (iš penkių). Įdomu tai, kad pusė vertintojų programėlei skyrė žemiausią, vieną balą.

Palyginimui, originalios „Facebook“ programėlės vertinimo vidurkis siekia 3,6 balo, o susirašinėjimui skirtos „Facebook Messenger“ – 4,4 balo.

„Facebook Home“ išbandę ir įvertinę vartotojai dažniausiai piktinosi tuo, kad nebegali naudoti valdiklių (angl. widgets), taip pat jiems nepatiko tai, jog telefonas perima pagrindinį darbastalį ir paverčia jį „Facebook“ skelbimų lenta.

Kol kas „Facebook Home“ gali įsidiegti tik JAV vartotojai, be to, ji prieinama tik kelių konkrečių įrenginių („HTC One“, „HTC One X“, „HTC One X+“, „Samsung Galaxy S3“, „Galaxy S4“ ir „Galaxy Note 2“) savininkams. Žadama, kad ateityje ją bus galima įdiegti ir kituose „Android“ telefonuose.

Beje, penktadienį, „Facebook Home“ starto dieną, kompanija išleido naują reklamą, kurioje vaidina ir socialinio tinklo įkūrėjas bei vadovas Markas Zuckerbergas (o jo darbuotojai visai nekreipia į jį dėmesio...):

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(4)
(0)
(0)

Komentarai (16)