DARPA kuria robotus su žmogaus smegenimis (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

01 2013-04-17 12:35
Na iš esmės nieko labai naujo, senai jau aiški kryptis kur einama ir ko siekiama. Šita žinia tik patvirtina, kad stambios korporacijos ir organizacijos (tame tarpe ir karinės) nenuleidžia rankų ir ta ateitis kai nebeatskirsi kas su tavim kalbasi, tarkime kokiame nors biure, jo recepcijoje - ar žmogus ar viso labo kyborgas, nupirktas kompanijos, kad pakeistų ofiso administratorę:) - jau manau tikrai netoli. Tik faktas, kad tokiais tikslais ir uždaviniais kyborgams tikrai nebus apsiribota. Karo pramonė. Na o toliau žinom kaip bus, filmas ne vienas pastatytas yra:))
trapecijus 2013-04-17 12:57
Kažkai Fallout 3 primena. Šiurpu darosi. Aišku technologijos technologijom, bet sutikęs gatvėj tokį kyborgą, norėčiau žinot jo prigimtį...
T 2013-04-17 13:47
Manau kiek žmogus mokintus jis vis tiek nesugebės atlikti kai kurių dalykų kaip PK. Toliau mokslą turės vystyti robotai. Gerai būtu, kad mes su jais susidraugautume, tik bijau, kad super protingi robotai nenorės draugauti su daug primityvesnėmis gyvybės formomis, kaip suaugę vaikai nenori bendrauti su pakvaišusiais tėvais, ar tautos kurios gyvena valstybėmis nenori bendrauti su tautomis, kurios gyvena gentimis.
g3n1us 2013-04-17 23:46
Na, tu labai nepergyvenk Visam tam ką pasakei yra labai paprasta užkirsti kelią. Kaip jau užsiminė trapecijus apie prigimtį... Tiesiog užtenka robotui į programinį kodą įdiegti kažką panašaus kaip vyrui - dauginimasis, tai robotui šiuo atveju rūpinimasis visais žmonėmis. O kariniai robotai tikrai nebus tie kurie kuria naujas technologijas, o jie bus skirti sunaikinimui tam ką nurodo žmogus.
mnv 2013-04-18 00:15
Nezinau, as tai nesu didelis AI fanas. Ir ne del kazkokiu gresmiu, o paprasciausiai, jei tas AI pilnai suvoks save, kaip zmogus suvokia save, tai koks tada tarp musu skirtumas, neskaitant to, kad vienas is mesos, kitas is plastmases. Tada iseitu, kad jei juos verstum dirbti, tai butu kaip kokia vergove.