„Apple iPhone 5S” pasirodys rugsėjo mėnesį, kartu žadamas ir pigesnis „iPhone“ variantas  (3)

Dar praėjusiais metais daugelis spėjo, jog „Apple“ pradėjo darbus prie „iPhone 5S” išmaniojo telefono. Akivaizdu, jog kol kas nieko nežinome apie „iPhone 5S” ir jo naujas ypatybes, tačiau „Apple“ vadovas Tim‘as Cook‘as ne kartą minėjo, jog naujus produktus išvysime tik rudenį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rinkos tyrimų bendrovės „Citigroup“ duomenimis, „iPhone 5S“ pasirodymas buvo nukeltas dėl įvairių inventorizacijos problemų ir turėjo būti įvykdytas šių metų vasarą. Su šia nuomone tikrai galima sutikti, nes „iPhone 3GS“, „4“, „4S“ ir „5“ pasirodydavo tai vasarą, tai rudenį.

Kai šiuo metu bendrai sutinkama, jog „Apple iPhone 5S“ išties dienos šviesą išvys šių metų rudenį, tiksliau rugsėjo mėnesį, teigiama, kad šis įrenginys nebus vienišas. Ir mes kalbame ne apie atnaujintą planšetinių kompiuterių „iPad“ šeimą, tačiau apie žymiai pigesnį „iPhone“ modelį.

Toks įrenginys galbūt pasirodytų tik besiplėtojančiose rinkose, bet vis augant konkurento „Google Android“ rinkos daliai, „Apple“ gali imtis naujos strategijos. Anksčiau ji tiesiog siūlė nuolaidas praėjusios kartos produktas, o dabar gali tiesiog pristatyti pigesnį gaminį šalia savo flagmano.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(7)
(0)
(0)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: