„Samsung“ pakalbino darbuotojus ir bando pagrįsti „Galaxy S IV“ elementų svarbumą (Video)  (2)

Šurmulys, kuris yra kilęs aplink Pietų Korėjos gamintojo produktą „Galaxy S IV“, dar turbūt išliks kurį laiką. Savo „YouTube“ kanale elektronikos gigantas sumanė patalpinti įrašą, kuriame kalbina savo darbuotojus ir bando paaiškinti išmaniųjų telefonų flagmano elementų svarbumą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vargu, ar to nepastebėjote, tačiau „Samsung“ savo „Galaxy S IV“ vadina ne išmaniuoju telefonu, tačiau „gyvenimo kompanionu“. Nors į video įrašą galime žiūrėti skeptiškai, tačiau mintis, jog išmanusis telefonas jau nebėra tik daiktas gauti informaciją, šiuo metu yra gana teisinga.

Video įraše darbuotojai kalba savo gimtąja, korėjiečių kalba, tačiau apačioje pateikiami subtitrai anglų kalba. Kai su kai kuriais argumentais išties galima sutikti, kai kurie nėra tokie įtikinami. „Galaxy S IV“ nėra toks labai skirtingas, nei kad „Galaxy S III“, o tikro proveržio mes laukiame, kai „Samsung“ pradės naudoti lanksčius ekranus. „CES 2013” demonstruotas prototipas, be jokios abejonės, yra tik pradžia ilgame kelyje, tačiau drąsiai galima teigti, jog tai - kažkas naujo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(0)
(0)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: