„Omnitel“ rytoj „Galaxy S IV“ siūlys už 2319 litų, „Tele2”, jei reikės, ir už pusę lito  (21)

Rašėme, kad pirmieji norintys įsigyti „Samsung“ flagmaną „Galaxy S IV“, tai galės padaryti rytoj, tačiau apie kainas nežinojome. Viskas keičiasi šiandien, kai visos Lietuvos telekomunikacijos įmonės pakomentavo šeštadienį prekyboje pasirodysiantį visų laukiamą gaminį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Omnitel“ labai nedaugžodžiavo ir teigė, jog „Galaxy S IV“ be jokių sutarčių bus galima įsigyti už 2319 litų. Tiesa, savo „sidabriniams“ ir „auksiniams“ klientams siūlys šokias tokias nuolaidas. Tuo tarpu „Tele2“ oficialiai pareiškė, jog leisis į kainų karą su „Bite“ ir „Omnitel“.

„Tele2“ sakė, jog nepriklausomai nuo to, kokią kainą siūlys pagrindiniai du konkurentai „Bitė“ ir „Omnitel“, jų kaina vis tiek bus mažesnė. „Mums tai gali būt net ir nuostolinga. Net jei konkurentai pasiūlys už litą, mes pasiūlysime už pusę lito.“, – sakė „Tele2“ atstovas.

„Omnitel“ į „Tele2“ „grasinimą“ atsakė tuo, jog į karą tikrai nesivels, o „Bitė“ iš visų telekomunikacijų bendrovių išliko ramiausia. Ji patvirtino, kad „Galaxy S IV“ prekyboje pasirodys šeštadienį, tačiau kaina bus paskelbta tik pradėjus prekybą išmaniuoju telefonu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
Autoriai: Vaidas Neverauskas
(12)
(0)
(2)

Komentarai (21)

Susijusios žymos: