Teigiama, kad „Acer“ ruošia 400 JAV dolerių nešiojamąjį su prisilietimui jautriu ekranu  (1)

„Intel“ nemelavo, kai teigė, jog nešiojamieji su prisilietimui jautriais ekranais taps vis pigesni. Nors JAV rinkoje dabar galima įsigyti „Asus VivoBook“ už 500 JAV dolerių, tačiau tokia kaina vis dar didoka. Tuo tarpu „Acer“ ruošia atitikmenį, kurio kaina tesieks 400 JAV dolerių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rinkos stebėtojas „DigiTimes“ praneša, jog šis nešiojamasis turės 11,6 colio įstrižainės prisilietimui jautrų ekraną, pasirodys kiek vėliau šį mėnesį ir kainuos, kaip minėjome, viso labo 400 JAV dolerių. Europoje kaina bus didesnė, tačiau toks nešiojamasis tikrai prieinamas.

„DigiTimes“ teigia, jog „Acer“ ėmėsi tam tikrų veiksmų, leidusių kainą sumažinti apie 100 JAV dolerių. Visų pirma „Microsoft“ siūlo pigiau „Windows 8“ versijas 11,6 colio nešiojamiesiems, o vietoje „Gorilla Glass“ apsauginio stiklo panaudotas „Winstron“, kuris yra pigesnis, bet ne toks tvirtas. Vis dėlto atsižvelgiant į tai, jog tai nėra planšetas, tai visai suprantamas sprendimas.

Ir kiti dalykai „Acer“ ruošiamame nešiojamajame tikrai nebus stebuklingi. Štai minėtą „Asus VivoBook“ apžvelgę apžvalgininkai kritikavo jo lėtą kietąjį diską, vos vieno kanalo darbinę atmintį ir prastą ekraną. Labai galimas daiktas, jog „Acer“ įrenginyje šios problemos išliks.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (1)