Vandeniui atsparūs telefonai populiarėja, „Sony Xperia ZR“ gali iškęsti iki 30 minučių (Video)  (2)

Faktas išlieka faktu: telefonai, kurie yra atsparūs dulkėms ir vandeniui, vis populiarėja. „Sony“ šį vajų pradėjo praėjusiais metais, šiais metais pristatė savo flagmaną „Xperia Z“, kuris nebijo beveik metro gylio vandens, o naujasis „Xperia ZR“ modelis žengia dar vieną žingsnį į priekį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Telefonas turi kiek aukštesnės, nei vidutinės klasės telefonui specifikacijas. Tai keturių branduolių Qualcomm Snapdragon S4 Pro procesorius, 720p raiškos ekranas, 13MP raiškos kamera bei LTE 4G ryšys. Vis dėlto svarbiausia ypatybė - galimybė išlikti net 1,5 metro gylyje.

„Sony“ giriasi ir savo reklamoje, kurią galite pamatyti apačioje, jog „Xperia ZR“ gali filmuoti po vandeniu HD raiška, kas iš tiesų įspūdinga. Minėjome, jog giliau kaip 1,5 metro telefono nepatariama naudoti, o tai galima daryti iki 30 minučių. Telefonas, nepaisant specialaus korpuso ir 4.6 colio įstrižainės ekrano, nėra nei sunkesnis, nei didesnis už, sakykime, „Apple iPhone 5”.

Galime priminti, jog panašius išmaniuosius telefonus ruošia ir kitos kompanijos. Apie „Samsung“ flagmaną „Galaxy S IV Active“ esame rašę, o tuo tarpu „Motorola“, LG bei „Huawei“ su HTC dar tik ruošiasi pristatyti savo modelius atsparius vandeniui ir dulkėms.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(23)
(0)
(16)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: