„Apple MacBook Pro“ serijos kompiuteriai gaus naujos kartos procesorius  (0)

Artėjančioje „Apple“ konferencijoje „Worldwide Developers Conference (WWDC) 2013“ bus pristatyti atnaujinti „MacBook Pro“ serijos kompiuteriai. Apie šias ir kitas „Apple“gaminių prognozes praneša kompanijos „KGI Securities“ analitikai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jų teigimu, pagrindinė naujovė, kurią išvysime atnaujintuose „MacBook Pro“ serijos kompiuteriuose – perėjimas prie naujos kartos „Intel Haswell“ procesorių. Šie procesoriai pakeis dabartiniuose „Apple MacBook Pro“ esančius „Intel Ivy Bridge“ procesorius.

Naujieji „MacBook Pro“ serijos kompiuteriai su 13“ ir 15“ colių ekranais išlaikys ankstesnių modelių konfigūraciją ir turės optinių diskų įrenginį, tačiau neturės Retina displėjaus. Šie modeliai iš esmės bus skirti trečiųjų šalių rinkoms, kuriose vis dar vėluoja interneto plėtra ir ne visur yra galimybė informaciją siųsti internetu.

Visgi Vakarų rinkoms skirtuose „MacBook Pro“ serijos kompiuteriuose bus pamažu atsisakoma optinių diskų įrenginių – jų aktualumas nuolatos mažėja, o įrenginį pašalinus, iš karto padaugėja fizinės erdvės, kas yra labai svarbu ir taip labai plonuose bei kompaktiškuose „MacBook Pro“ serijos kompiuteriuose.

Čia galite peržiūrėti šiuo metu prekyboje esančius „MacBook Pro“ serijos kompiuterius ir jų kainas.

Dar viena „KGI Securities“ analitikų prognozė liečia „MacBook Air“ serijos kompiuterius – teigiama, jog „Apple“ kol kas neplanuoja juose įdiegti Retina displėjų. Ar keisis kitos techninės charakteristikos ir jų kaina lyginant su dabartiniais „MacBook Air“ kompiuteriais, kol kas ne aišku.

Tačiau už tai savo klientams kompanija pasiūlys atnaujintą operacinę sistemą iOS 7.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: