„Yahoo“ oficialiai patvirtino, jog perka socialinių tinklaraščių portalą „Tumblr“  (0)

Viena iš svarbiausių IT verslo naujienų, apie kurią kalbama šį mėnesį, yra „Yahoo“ bandymas įsigyt socialinių tinklaraščių portalą „Tumblr“. Kaip praneša BBC ir CNN, vakar „Yahoo“ pagaliau oficialiai pranešė, jog iš tiesų įsigys „Tumblr“ už net 1.1 milijardą JAV dolerių.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2013-05-21 „Yahoo“ oficialiai patvirtino, jog perka socialinių tinklaraščių portalą „Tumblr“  (0)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip pranešama, už „Tumblr“ įsigijimą balsavo visa „Yahoo“ direktorių taryba. Nors „Tumblr“ priklausys „Yahoo“, tačiau šio socialinio tinklaraščio vartotojai didelių permainų nepajus. Taip bus dėl to, jog „Yahoo“ nusprendė neprisijungti tinklapio ir jis dirbs kaip atskiras padalinys.

Galime priminti, jog „Tumblr“ socialinis tinklas buvo įkurtas 2007 metais. Daugelis, ypač JAV gyventojų, pamėgo tinklą dėl jo paprastumo. Žvelgiant į finansinius rezultatus, pernai „Tumblr“ pajamos buvo vos 13 milijonų JAV dolerių. „Yahoo“ šiemet tikisi surinkti virš 100 milijonų dolerių dėl akivaizdžių pakeitimų reklamos sistemoje. Tai reiškia, jog „Yahoo“ nusprendė sumokėti vienuolika kartų daugiau, nei „Tumblr“ sugeneruos pajamų per artėjančius metus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (0)