„iPhone 5“ nepateko į geriausių išmaniųjų telefonų trejetuką  (0)

JAV leidinys „Consumer Reports“, testavęs įvairių gamintojų išmaniuosius telefonus, paskelbė bandymų rezultatais paremtą geriausiųjų sąrašą. Pirmoji vieta jame skirta „Samsung“ flagmanui „Galaxy S4“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujausias „Consumer Reports“ geriausių išmaniųjų telefono sąrašas yra gana netikėtas, nes žiniasklaidoje dažnai minimas „Apple“ išmanusis telefonas „iPhone 5“ nepateko net į geriausiųjų sąrašo pirmąjį trejetuką. Antrąją vietą „Consumer Reports“ redakcija skyrė bendrovės LG telefonui „Optimus G“, o trečiąją – išmaniajam telefonui „HTC One“.

Įvairius buitinės technikos gaminius testuojantis „Consumer Reports“ savo bandytus išmaniuosius telefonus suskirstė pagal visos eilės atliktų testų rezultatus. „Samsung Galaxy S 4“ rezultatai buvo patys aukščiausi visuose svarbiausiuose testuose, įskaitant ir fotokameros testą“, - sakoma redakcijos pranešime.

Ketvirtoji vieta „Consumer Reports“ sąraše skirta kitam „Samsung“ išmaniajam „Galaxy S3“. Penktoji vieta atiteko „iPhone 5“. Tai, kad prieš metus rinkai pateiktas „Galaxy S3“ buvo „Consumer Reports“ testuose įvertintas geriau nei naujausias „Apple“ telefono modelis, taip pat yra gana nuvilianti naujiena „Apple“ gerbėjams. Tiesa, jie gali guostis tuo, kad 2012 m. spalį „Consumer Reports“ pavadino „iPhone 5“ vienu geriausių išmaniųjų telefonų pasaulyje ir pačiu geriausiu iki šiol „iPhone“ modeliu, o taip pat įvertino jį kaip išmanųjį telefoną su pačia geriausia fotokamera.

„Consumer Reports“ ypač gerai įvertino „Galaxy S4“ didelį „Full HD“ ekraną, kurį valdyti galima ir dėvint pirštines, tikrąjį, o ne tariamą darbo su keliomis programomis tuo pat metu režimą (ekraną galima padalinti į dvi dalis ir jose leisti dvi skirtingas programas), ir infraraudonųjų spindulių siųstuvėlį, kuris gali pakeisti nuotolinį TV valdymo pultelį.

Be to, testuotojai labai aukštai įvertino „Galaxy S4“ fotokameros nuotraukų kokybę ir pripažino, kad šiame telefone įdiegta fotokamera yra viena geriausių rinkoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(11)
(0)
(2)

Komentarai (0)