JAV vilkikas sugriovė tiltą per upę (Video)  (2)

Sietlo „Kiro-TV“ gavo vaizdo įrašą, kuriame matyti, kaip praėjusią savaitę Vašingtono valstijoje, JAV, sugriuvo tiltas. Incidento metu į Skagito upę nugarmėjo du automobiliai su trimis žmonėmis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Filmuotoje medžiagoje matyti, kaip sunkiai pakrautas (vėliau paaiškėjo – per sunkiai) vilkikas pradeda važiuoti tiltu, ir jis, neatlaikęs svorio, įgriūna. Incidento metu tiltu pradeda važiuoti ir kitas vilkikas.

Aiškėja, kad per sunkų krovinį vežęs vilkikas iš Kanados užkabino tilto konstrukcijas. Visgi tyrimą atliekantys pareigūnai kol kas oficialiai to neįvardija kaip tilto sugriuvimo priežasties – vilkiko vairuotojas turėjo leidimą važiuoti tiltu su normas viršijančiu kroviniu.

Šiuo tiltu kasdien pervažiuodavo apie 70 000 automobilių, ir jis laikomas vienu iš pagrindinių Vašingtono valstijos kelių į Kanadą. Prognozuojama, kad tilto atstatymas kainuos apie 15 milijonų JAV dolerių.

Įdomu tai, kad jau kitą dieną po avarijos šio tilto nebeliko Google Maps žemėlapyje - panašu, jog žemėlapio tarnyba dirba puikiai:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(7)
(0)
(0)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: