AMD iš „Microsoft“ ir „Sony“ bendrai gali gauti daugiau kaip 6 milijardus JAV dolerių  (0)

Praėjusią savaitę „Microsoft“ pristatė savo naujos kartos žaidimų kompiuterį „Xbox One“ bei patvirtino, jog jį varo kompanijos AMD APU lustas. Buvęs AMD darbuotojas leptelėjo apie tai, kiek jo buvusi kompanija gali tikėtis iš sandorio su programinės įrangos gigantu „Microsoft“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip praneša žaidimų portalas „Gamespot“, savo „LinkedIn“ puslapyje B. Feldstein‘as, buvęs AMD darbuotojas, kuris šiuo metu dirba konkurentų „nVidia“ pusėje, nurodė sumą, kuri yra maždaug sutarta su „Microsoft“. Pasak B. Feldstein‘o, ji viršija 3 milijardus JAV dolerių.

Trys milijardai dolerių kompanijai, kuri ketvirtis po ketvirčio praranda pinigus, yra tikras išsigelbėjimas. Verta priminti ir tai, jog AMD APU lustai varys ir „Sony PlayStation 4” žaidimų kompiuterį, o šio sandėrio suma turėtų būti panaši. Pridėkime tai, jog „Nintendo Wii U“ taip pat naudoja AMD produktus, ir gausime skaičius, kurie tikrai viršija 6 milijardus JAV dolerių.

Galime priminti, jog konkurentas „nVidia“ kiek anksčiau šiais metais sumenkino AMD pasiekimus žaidimų kompiuterių rinkoje. Kompanijos atstovas Tony Tamasi interviu metu tada sakė, jog „nVidia“ netenkino pasiūlyta kaina iš „Sony“ pusės, o ir pati kompanija ruošia vienokius ar kitokius žaidimų kompiuterius. Vienas iš jų jau pristatytas - tai „nVidia Shield“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (0)