Nauja Apple idėja: vaizdo kamerą ir blykstę paslėpti už išmaniojo telefono ekrano

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

dizaika77 2013-06-05 10:19
Stai tau ir idejos, viena karta isradai dvirati, ir kaitalioji ratus vietomis ir ju didy...
Shinigami 2013-06-05 10:33
Jau pavėlavo
i74s 2013-06-05 11:04
"Sony Patents Technology To Put Camera And Sensors Behind Smartphone Display" tai kaip cia istikruju ? ar cia jeigu apple patentas tai butina ideti straipnsi. o jeigu samsung ar kita firma, tai spek ar pamatysi.
šakės 2013-06-05 11:17
"Apple" visu pirma yra marketingo kompanija, paskui technologijų. Užtenka kad kokie TechCrunch ir TheVerge nuolat dėtų straipsnius apie šią kompaniją apie menkiausias smulkmenas, o visi kiti tiesiog perspausdina tuos straipsnius, nes ale "naujienos" iš didžiųjų portalų. Bet ir kiti gamintojai sparčiai mokosi. Todėl nieko keisto, kad telefonai, nors ir sudarydami labai siaurą technologijų sritį, dominuoja tech portalų straipsniuose. Nes kur yra pinigai, ten yra ir straipsniai. Prekių ženklai nuolat rodomi skaitytojams viena ar kita forma. Viena didžiulė reklama, žodžiu.
kiTukampu 2013-06-05 11:38
Si technologija turetu neleisti paploninti pacio telefono.
Paprastas_zmogus 2013-06-05 13:36
O va čia tai visiškas ir complete bullshit. Nes antraip, kokio velnio marketingo kompanija leistų tiek daug savo išteklių SAVOMS technologijoms... Tai, kad Apple moka gerai pristatyti savo produktą vartotojui, jos nepadaro marketingo kompanija.
kestutisz 2013-06-05 14:00
O šitie "naujų technologijų" patentuotojai yra matę gyvą bankomatą? Neretame per veidrodinius paviršius bent kelios kameros į vartotoją spokso...
mch0lic 2013-06-05 14:28
Pritariu šakės, apple pirmiausia yra marketingas (įpakavimas), o paskui tik technologijos. Taip gal jie ir turi pora žmonių patentų piešinėliams piešti, bet didžiają dalį komponentų (jei ne visus) užsisakinėja iš jau esamų komponentų katalogų, tik skirtumas tarp apple ir kitų gamintojų, kad jie nesirenka iš pigiausių varijantų. Tikrai nematau kur čia tos išlaidos technologijom, tuo tarpu straipsniai išeina kas antrą dieną...
Paprastas_zmogus 2013-06-05 14:45
Manau, kad prieš komentuojant reikėtų bent truputį pasidomėti tuo dalykų apie kurį ruošiesi kalbėti. Tamstai rekomenduoju pasidomėti, kiek visokio softo Apple yra prikūrę (nes pirmiausia būtent softo kompanija jie save laiko). O kai žinai, kad Apple ne tik yra sukūrę savo operacinę sistemą, profesionalias programas fotografams, muzikos bei filmų kūrėjams, bet dar ir savo nuosavą CPU procesorių turi (iPhone/iPad). PS. Traktuoti kiekvieną straipsnį apie Apple (net ir mažiausiai svarbų) kaip Apple užsakytą, būtų mažų mažiausiai kvaila.
Shinigami 2013-06-05 15:41
Pagal šita http://www.isuppli.com/Teardowns/News/p ... veals.aspx vienintelė IPhone dalis kuria sukūrė Apple yra procesorius, visa kita yra kitų gamintojų. Taigi, Apple techninėje dalyje nelabai ką ir kuria. Dėl programinės dalies nežinau kiek ji kuria, bet programinė dalis nėra techninė dalis.
Paprastas_zmogus 2013-06-05 16:10
Trys dalykai, kuriuos pamiršai: - Apple nėra, niekada nebuvo ir niekada savęs nelaikė tokia kompanija kaip kokie Intel, kurie developina hardware technologijas - Kitų kompanijų pagaminti komponentai patys savaime nesukrenta į išbaigtą produktą. Kitaip tariant, iPad, iPod, iPhone, Mac nėra LG, Samsung, Intel, Realtek (ir t.t.) kūrinys. - Programinė dalis yra ne mažiau svarbi už techninę (jei ne svarbesnė), todėl tokia logika "neskūrė hardware - nesukūrė nieko" yra švelniai tariant... kvailoka... Ir retorinis klausimas pabaigai. Jeigu Apple - tik marketingo kompanija, tuomet kas tada - Dell ir Microsoft?
šakės 2013-06-05 17:04
Man visiškai nusišvilpt ant tavo meilės "Apple" ir ką tu manai apie savo dievą. Pirma paskaityk ką parašiau. Ten buvo mano samprotavimai, kodėl tiek daug matome straipsnių apie mobiliuosius telefonus. O tu pamatei "Apple" ir viskas, visa kita nebesvarbu, ranka į kelnes, akys krauju pasruvo.
Paprastas_zmogus 2013-06-05 17:20
Na pamačiau visišką bullshit, ir parašiau savo pastebėjimą. Mano kažkokia "meilė" neturi nieko bendro su paprastais faktais, kuriuos, kaip pastebėjau, didžiulę NEmeilę jaučiantys mėgsta ignoruoti. O dėl straipsnių viskas paprasta. Apple (ar Microsoft, Google ir t.t.) yra didelės kompanijos, kurios daug pasiekė, daug padarė ir yra visų žinomos bei stebimos. Tai natūralu, kad įvairūs saitai tuo naudojasi, specialiai dėdami straipsnius apie šias kompanijas. Būna netgi, kad specialiai papostinama visiškai absurdiška nesąmonė, o žmonės po to spaudžia vien tam, kad paskaityt/pakomentuot. Užburtas ratas...
Creatium 2013-06-05 21:03
Jo jo, Apple marketingo kompanija O Samsung turbūt išvis nesireklamuoja ;DD Komikai jūs
Sigitas.lk 2013-06-05 21:55
Juk aiskiai pasake kad Apple PIRMIAUSIAI yra marketingo kompanija, kitaip tariant kad ir tu suprastum, puikiai mokanti prakisti savo produktus, ar jie prastesni ar geresni. O del kurimo, butu labai idomu suzinoti, ka apple yra sukurusi inovatyvaus, ko kiti gamintojai neturetu o jie turi. Arba dar geriau, ka jau tokio yra sukurusi be ko neapseitu nei vienas kitas gamintojas? Tik prasau be putojimosi.
Paprastas_zmogus 2013-06-05 22:24
Tai kad kažkas kažką pasakė, tai automatiškai faktu netampa. Tuo labiau, kai faktai byloja visiškai priešingus dalykus... O atsakymai į tavo klausimus gali būti randami net ir vikipedijoj. Tad prašom eit ir šviestis, jei taip įdomu.
mch0lic 2013-06-06 00:47
Creatium 2013-06-06 08:30
Paprastas_zmogus 2013-06-06 08:44
Nu nieko sau logika... Naudojo ne savo kurtą kernelį, vadinasi viskas, ką po to per dvidešimt metų padaryta, NESISKAITO O kad paties kernelio per tiek metų nė trupučio nekeitė, tai čia jau garantuota Taip, Apple nupirko daug kompanijų. Ne ką mačiau jų nupirkę ir Microsoft ir Google. Tai šitos kompanijos irgi pirmiausiai marketingo, o tik po to technologijų? Esmė čia labai paprasta: jei Apple iš tikrųjų būtų pirmiausia marketingo kompanija, tai jie tikrai tiek nevargtų viską darydami. Nekurtų savo desktop OS, o tiesiog paimtų kokį Linux, išoriškai pagražintų ir pardavinėtų kaip Apple OS. Nekurtų savo mobile OS, o tiesiog paimtų Android, uždėtų savo skin'ą ir pardavinėtų su iPhone (kaip tą daro kiti gamintojai, kurie nesugeba savo OS sukurti) Žodžiu, kreiva ta jūsų logika... PS. maladiec su 2007 metų statistika Siūlau pažiūrėti į samsung biudžetą dabar...
AppleJesus 2013-06-06 09:24
Kurie prisidejo prie google kurtu produktu ir inovaciju. Pagal tavo logika, tai Googlas irgi neturi inovaciju ir nieko nesukure, nes daug ka nupirko? Mac OS kuri buvo leista nuo 1984 iki 2000 metu buvo Apple kurinys. Mac OS X kuri buvo pristatyta 2001 metais kernelis Darwin buvo sukurtas naudojant Unix ir Next (Kuri priklause Jobsui) ir kitom opensource technologiju pagrindu.