Bandant neatsilikti nuo „E3 2013”: „Dead Rising 3”, „Metal Gear Solid V” ir „Xbox Live”  (0)

Paroda „E3 2013” įsibėgėjo ir naujienų tiek daug, jog pradedame trumpą „Bandant neatsilikti nuo E3 2013” naujienų ciklą. Kai apie svarbiausias naujienas yra pakalbama atskirose naujienose, šios jungtinės naujienos iš ciklo trumpai nušvies jums žaidimų ir ne tik naujienas iš parodos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žaidimas „Dead Rising 3“ tapo išskirtiniu „Xbox One“ žaidimų kompiuterio žaidimu. Pirmoji žaidimo dalis taip pat buvo išskirtinė „Microsoft“ produktui „Xbox 360“, tačiau antroji pasirodė ir „PlayStation 3“ bei AK platformoms. Žaidimas turės ypač didelį pasaulį, lyginant su praėjusiomis dalimis, ir pasirodys metų gale.

„Metal Gear Solid“ serija, kuri dažnai siejama su „PlayStation“ pavadinimu, šį kartą ir vėl bus pristatyta daugiau nei vienai platformai. Naujasis žaidimas „Metal Gear Solid V: The Phantom Pain“ pasirodys „Xbox One“ žaidimų kompiuteriui, kaip ir seniesiems „Xbox 360“ bei „PlayStation 3“. Tuo tarpu kūrėjas „Konami“ gyrėsi atviru pasauliu bei realia orų kaita.

Paskutinė naujiena šiandien iš „E3 2013“ pasirodžiusių yra susijusi su „Xbox Live“ servisu. „Xbox Live Gold“ prenumeratoriai, panašiai, kaip ir „PlayStation Plus“, nuo šiol kiekvieną mėnesį gaus po du nemokamus žaidimus. Pirmieji žaidimai Xbox 360“ turėtojams – „Halo 3“ bei „Assassin’s Creed 2“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (0)