Pasirodė GRID 2, „Codemasters“ tebeieško pirkėjo kolekcinei pakuotei už 190 tūkst. dolerių  (0)

Nepaisant to fakto, jog „Codemasters“ susitelkė į lenktynių žaidimų kūrimą, naujos „GRID“ versijos teko laukti labai ilgai. Pirmoji dalis, dar žinoma „Race Driver: GRID“ vardu, pasirodė 2008 metų birželio mėnesį, o praėjus penkeriems metams pagaliau sulaukėme ir antrosios dalies.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip ir pirmoji dalis, žaidimas turės daugybę trasų Prancūzijos, Vokietijos, Jungtinių Amerikos Valstijų ir kitų valstybių gatvėse ir ne tik. Žaidime pirmą kartą bus pristatyti nauja „TrueFeel“ valdymo sistema, kuri, pasak „Codemasters“, yra aukso viduriukas tarp realizmo ir lengvumo. Tobulinti turimus automobilius taip pat bus galima, taip sukuriant daugybe variancijų. Kompanija, žinoma, nepamiršo patobulinti ir žaidimo grafikos bei fizikos EGO variklio.

GRID 2 žaidimų pasaulį stebins ne tik savo naujovėmis, bet ir reklamine kampanija. Dar anksčiau buvo paskelbta, jog „Codemasters“ siūlys vieną kolekcinę žaidimo pakuotę, kurios kaina yra 190 tūkstančių JAV dolerių. Kaina tokia didelė, nes kartu su žaidimu gausite ne tik daugybe atributikos, įskaitant šalmą, lenktyninį kostiumą, bet ir realų „BAC Mono“ superautomobilį, išdažytą GRID 2 spalvomis. Tiesa, pakuotės pirkėjas dar neatsirado.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(7)
(0)
(0)

Komentarai (0)