Žaidimų kūrėjas ir leidėjas „Electronic Arts“ išskirtinai kurs „Star Wars“ visatos žaidimus  (4)

Praėjusių metų pabaigoje korporacija „Disney“ nusipirko „Lucasfilm“ ir „LucasArts“ už maždaug keturis milijardus JAV dolerių. „Disney“ jau atliko ne vieną veiksmą, visiškai nužudė „LucasArts“ žaidimų studiją, o dabar pranešama, kad „Star Wars“ žaidimus toliau kurs tik „Electronic Arts“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nepaisant to, jog „Electronic Arts“ su „Disney“ susitarė dėl išskirtinio „Star Wars“ visatos žaidimų kūrimo, dėl augančios rinkos „Disney“ pasiliko sau teisę leisti „Star Wars“ žaidimus išmaniesiems telefonams, planšetams ir internetui. EA imsis AK ir žaidimų kompiuterių, nors turi teisę ir į anksčiau minėtas platformas. EA priklausanti „BioWare“, tuo tarpu, toliau dirbs prie „Star Wars“ visatos žaidimų, o prie jos prisidės „DICE“ su „Visceral“.

Nors pasirašytas daugiametis kontraktas, „Disney“ nepanoro atskleisti nei kokiam laikui, nei kiek „Electronic Arts“ sumokėjo. Vienas dalykas, kuris dabar neaiškus, ar EA tęs darbus ties „Star Wars 1313”. Žaidimas atrodė daug žadantis, o jis turėjo pasirodyti šiais metais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (4)