„Huawei“ Londone ištaigingai pristatė „Ascend P6“ – ploniausią išmanųjį telefoną pasaulyje  (1)

Kinijos kompanija „Huawei“ antradienį Londone pristatė naująjį savo išmaniųjų telefonų flagmaną „Ascend P6“ – ploniausią išmanųjį telefoną pasaulyje, kurio metalinis korpusas yra vos 6,18 mm storio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Keliems šimtams įvairių šalių žurnalistų pristatydami naująjį įrenginį „Huawei“ atstovai akcentavo tris jo išskirtinius bruožus: novatorišką dizainą, patogią vartotojo sąsają ir ypač kokybišką vaizdo kamerą. 

Telefone įdiegtos 8 mln. tšk. raiškos kameros galimybės buvo lyginamos su rinkos lyderiais „iPhone 5“ ir „Galaxy S4“, žadant puikios kokybės vaizdus net tamsoje. Taip pat ji gali sufokusuoti vaizdą jau 4 cm atstumu nuo objektyvo. Priekyje įmontuota net 5 mln. tšk. raiškos kamera vaizdo pokalbiams. 

„Ascend P6“ įdiegta „Android 4.2.2“ operacinė sistema, o jo išskirtinis bruožas – vartotojo sąsaja „Emotion UI“, kurios patobulinta versija bus ne tik patogesnė, bet ir greitesnė bei turės per tūkstantį skirtingų temų („užvalkalų“), pritaikytų kiekvieno skoniui. 

Telefono techniniai duomenys: 1,5 GHz taktinio dažnio keturių branduolių procesorius, 2 GB operatyviosios atminties ir 8 GB vidinės atminties (su galimybe ją išplėsti naudojant „microSD“ kortelę), 4,7 colio įstrižainės HD ekranas, 2000 mAh talpos baterija, svoris – 120 g.

„Huawei“ vartotojų elektronikos padalinio vadovas Richardas Yu teigė, kad prekybą šiuo telefonu numatoma pradėti iki liepos pabaigos 19-oje šalių, tarp jų – ir Lietuvoje. Rekomenduojama jo kaina bus 450 eurų.

Nors telefonas yra gerokai pigesnis už kitų kompanijų flagmanus, R.Yu pabrėžė, kad šis įrenginys turėtų tapti konkurentu kitų kompanijų flagmanams: „Išmaniųjų telefonų rinka yra tokia įtempta, kad norint išsilaikyti konkurencinėje kovoje reikia smarkiai stengtis, ir mes tą darome – gaminame kokybiškus telefonus už prieinamą kainą“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
Autoriai: Gediminas Gasiulis
(5)
(0)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: