„Išmanusis“ pisuaras neleis girtam baro lankytojui sėstis už vairo (Video)  (2)

Kiek problemų kyla dėl to, kad žmogus bare padaugina alkoholinių gėrimų! Ir dar gerai, jei tai bus tik porą įbrėžimų ant veido, kai netikėtai pakilęs asfaltas padauginusiam smogs per fizionomiją. O jeigu jis nuspręs, kad yra pakankamai blaivus, kad sėstų už automobilio vairo? Tokiai situacijai užkirsti kelią turėtų „išmanusis“ pisuaras Pee Analyzer.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jis analizuoja šlapimą ir ieško jame alkoholio, o vėliau ekrane parodo rezultatą: užteks baro lankytojui gerti, o galbūt dar galima šiek tiek daugiau. Vis tik šiuo atveju naudingos funkcijos dar nesibaigia.

Kiekvienam baro lankytojui bus išduodama automobilio stovėjimo vietą žyminti kortelė su RFID žyma. Skaitytuvas, kuris yra šalia „protingo“ pisuaro, užfiksuoja šią žymą ir, jei alkoholio lygis žmogaus šlapime viršys normą, blokuos galimybę išvažiuoti su šia kortele.

Norint išvažiuoti su savo automobiliu, teks kortelę atiduoti parkavimo aikštelės darbuotojui, o šis, pasinaudodamas specialiu skaitytuvu, supras, ar galima baro lankytojui išvažiuoti, o galbūt jam geriau iškviesti taksi.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(5)
(0)
(0)

Komentarai (2)