Laimės kūdikis: išgyveno iškritęs iš 15 aukšto  (0)

Britas Tomas Stilwellas, pamiršęs raktus nuo savo 14 aukšte esančio buto, nusprendė į savo balkoną patekti šokdamas iš aukštu aukščiau esančio kaimynų balkono... Šuolis nepavyko ir 20-metis vyrukas nusileido gerokai žemiau ir po šios nesėkmės atsigauna ligoninėje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip praneša „The Guardian“, iš pradžių vaikino būklė buvo kritinė, tačiau jau pirmadienį medikai nusprendė, kad jo būsena patenkinama.

Vaikino draugas Dave`as Thomasas teigia, kad jam lūžo riešas, galimas vidinis kraujavimas, stipriai sutrenkti, galbūt lūžę kaklo ir nugaros kaulai. Medikai išgyvenimą po tokio kritimo vadina „neįprastu ir stulbinančiu“.

Vietos laikraštis „New Zealand Herald“ praneša, kad nesėkmingai bandęs grįžti namo vaikinas Naujojo Zelandijoje uždarbiauja vasaros atostogų metu.

Kaip teigia buto 15 aukšte šeimininkė Geraldine Bautista, apie 14 val. vietos laiku į jos duris pasibeldė Tomas Stilwellas. Jis atrodė kiek išgėręs, bet jo prašymas („ar galima šokti nuo Jūsų balkono, tikrai nesugaišinsiu Jūsų laiko“) kaimynei nepasirodė keistas.

Tik pravėrus duris, vaikinas greitai perėjo būtą, atsidarė balkono duris, persiropštė per turėklą. Pasak kaimynės, suvokusi, kas vyksta, ji bandė griebti jį už rankos, tačiau buvo per vėlu.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: lrt.lt
lrt.lt
(9)
(0)
(0)

Komentarai (0)