„Microsoft“ darbuotojas pametė telefoną su dar neišleista „Windows Phone 8.1“  (3)

Ne tik „Apple“ darbuotojai pameta telefonų prototipus – dar neanonsuota operacinės sistemos „Windows Phone 8.1“ versija rasta telefone, kuris buvo parduotas per „eBay“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jeremiahas Wongas įsigijo operatoriui „ATT“ skirtą „Nokia Lumia 920“ versiją interneto aukcione „eBay“.

Buvusio telefono savininko nufotografuota programinė įranga skyrėsi nuo naujausios „Windows Phone 8“ versijos. Pavyzdžiui, pagrindiniame ekrane buvo funkcija, leidžianti išsiųsti atsiliepimus apie sistemos darbą, o ant telefono nugarėlės buvo užrašas „MSFT“. Telefoną įsigijęs J.Wongas pagalvojo, kad įrenginys priklausė kuriam nors „Microsoft“ darbuotojui. Ir jis neapsiriko.

Po to, kai jis įkėlė išmaniojo telefono nuotraukas vaizdų dalijimosi tarnyboje „Flickr“ (o taip pat paviešino savo telefono numerį), su juo susisiekė „Microsoft“ atstovai. Jo telefonas buvo užblokuotas nuotoliniu būdu, visas fotografijas buvo pareikalauta pašalinti iš vartotojo paskyros. Taip pat vyras buvo informuotas, kad ankstesnis telefono savininkas jį pametė autobuse. Vėliau jį radusieji pardavė telefoną per „eBay“.

Įdomiausia tai, kad korporacija „Microsoft“ grąžino J.Wongui pinigus, kuriuos jis sumokėjo aukcione, o taip pat davė kitą telefoną. „Aš buvau šokiruotas, kad manęs nepradėjo gąsdinti“, – teigė jis, maloniai sužavėtas tuo, kaip supratingai pasielgė Microsoft atstovai.


FACEIT.LT - IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(9)
(0)
(0)

Komentarai (3)