Žmogus stebuklas: vyras be galūnių sukūrė tobulą šeimą ir tapo įkvėpėju milijonams (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

T 2013-06-06 09:57
Suprantu, kad jis trykšta optimizmu, labai užjaučiu jo tėvus, kurie jam skyrė labai daug laiko jo priežiūrai ir vystymuisi. Taip pat suprantu, kad moterys elgiasi ne visada racionaliai, todėl labai sunku nuspėti jų tolimesnius poelgius. Deja jo dukrytė gimė irgi ne su visomis galūnėmis ir tai manau buvo galima pamatyti per ultro garso aparatą.
O_O 2013-06-06 10:35
Svarbiausią galūnę turi.
Algucis R 2013-06-06 19:05
Na ko gero toks vaikas gimęs neturtingoj afrikos šeimoj neišgyventų. Bet iš šito žmogaus vistiek galima labai daug pasimokyt, dauguma jaučias daug nelaimingesni neturėdami kažkokio "sumanaus mobileko". Ir televizija geriau rodytų daugiau tokių negu valdžios pjautynių ir žvaigždžių arogancijos. Šitas žmogus tiesiog duoda įkvėpimo gyvenimui net ir sveikiem.
Swift RR 2013-06-06 19:23
Komentatoriai, nepagaunat esmės.
1hitkillhack 2013-06-06 20:01
Esu pries kazkiek laiko skaites apie ji ir kaip supratau jis yra is pasiturincios seimos... Taigi manau cia gali buti tik geros salygos tam, kas ivyko su juo... Yra daugybe zmoniu su panasiais negalavimais, bet ne visi turi pakankamai pinigu gyventi visaverti gyvenima, gyvena ir mirsta lovoje, nemate pasaulio... Turint pakankamai pinigu atsiveria visos galimybes... Kad ir seima... niekas nezino, gal jo zmona vede ji tik del pinigu ir panasiai... tas pats su draugais ir visa kita... Neatmetu zmogaus noro kabintis i gyvenima ir kazka nuveikti, bet taip sureiksminti, kad savo pastangomis viska pasieke yra kiek per daug... Jeigu jis butu gimes neturtingoje seimoje ir visa sita pasiekes, tada manau butu puikus pvz visiems... o dabar tik grazios pasakos pilkai masei...