Žmogus stebuklas: vyras be galūnių sukūrė tobulą šeimą ir tapo įkvėpėju milijonams (Video)  (5)

Nicholas James Vujicic – simpatiškas vyras, kurio kerinti šypsena kelia nuostabą. Dar didesnė nuostaba apima, kai pamatai, jog šis žmogus – be rankų ir be kojų. Neįtikėtina jo istorija kiekvieną, norintį paburbėti dėl papildomo kilogramo ar kreivokos nosies, privers susimąstyti.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2013-06-06 Žmogus stebuklas: vyras be galūnių sukūrė tobulą šeimą ir tapo įkvėpėju milijonams (Video)  (5)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nicholas yra krikščionių pamokslininkas, įkvėpęs milijonus žmonių visame pasaulyje. Gimęs be rankų ir be kojų, trisdešimtmetis vyras gyvena visavertį gyvenimą – pats plaukioja, žaidžia golfą, skaito, keliauja, rašo knygas, dalyvauja įvairiuose susitikimuose ir renginiuose, netgi šokinėja per šokdynę.

Nicholas turi išsivysčiusius du kojos pirštus, su kuriais išmoko valytis dantis, naudotis kompiuteriu, plaukti, rašyti. Ši galūnė padeda jam ir judėti – vyras pasispirdamas pirštais gali šiek tiek eiti.

Šis žmogus optimizmu ir tikėjimu pakerėjo milijonus žmonių, kurie miniomis susirenka pasiklausyti jo paskaitų ir vilties kupinų istorijų. Nicholas noriai skleidžia tikėjimo tiesas ir tvirtai tiki Dievą, savo sunkiai suvokiamu optimizmu suteikia vilties kitiems – neįgaliesiems, sutrikusiems, sergantiems ar tiesiog nerandantiems savo gyvenimo kelio.

Nicholo istorija tampa dar nuostabesnė žvelgiant ir į jo asmeninį gyvenimą – 2012-aisiais jis vedė gražuolę Kanae Miyahara. Jau po metų pora susilaukė pirmagimio. Sūnumi besidžiaugiantis Nicholas internete pasidalijo jo nuotrauka, po kuria rašė: „Svajonės pildosi, jau galiu apkabinti savo sūnų, kuris mums tapo didžiausia Dievo dovana. Visus jus labai myliu ir dėkoju už jūsų maldas.“


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(22)
(0)
(4)

Komentarai (5)