LG ruošia telefonus su 3 SIM kortelėmis  (5)

Bendrovės LG ir „MediaTek“ pranešė bendromis pastangomis sukūrusios „Android" išmaniųjų telefonų, galinčių 3G tinkluose tuo pat metu veikti su 3 SIM kortelėmis, technologiją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors Vakaruose nėra labai populiarūs su 2 SIM kortelėmis tuo pat metu veikiantys telefonai, tačiau kai kuriose pasaulio rinkose, pavyzdžiui, Kinijoje, jie yra labai paklausūs, skelbia „Ubergizmo.com“.

LG ir „MediaTek“ pranešė pateikusios rinkai pirmąjį pasaulyje tuo pat metu su 3 SIM kortelėmis 3G tinkle veikiantį „Android" telefoną. Tai LG išmanusis telefonas „Optimus L4II“, prekyba kuriuo jau prasidėjo Brazilijoje.

Pasak bendrovių atstovų, tokie telefonai gali iškart aptarnauti 3 mobiliojo ryšio abonentų numerius, skambinti ir priiminėti skambučius, siųsti ir priiminėti SMS žinutes, o veikdami laukimo režimu eikvoja palyginti nedaug baterijos energijos.

Pranešama, kad nauji LG pagaminti išmanieji telefonai su 3 SIM kortelėmis turėtų pasiekti rinką „netolimoje ateityje“. Pasak „MediaTek“ atstovų, nors pirmuosius tokius telefonus gamins LG, 3 SIM technologija vėliau bus prieinama ir kitiems telefonų gamintojams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(5)
(0)
(1)

Komentarai (5)