Samsung telefonas Galaxy S4 tapo gaisro priežastimi  (2)

Per paskutinę savaitę buvo užfiksuoti keli atvejai, kai žmogus nukentėjo nuo išmaniojo telefono. Abu įvyko Kinijoje, o problemų priežastimi tapo Apple išmanieji telefonai. Vis tik ne tik jie sugeba pridaryti bėdų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Hong Konge kompanijos Samsung išmanusis telefonas Galaxy S4 tapo gaisro priežastimi, praneša puslapis Xianguo. Jo metu buvo sunaikinta vienos šeimos butas. Šeimos galvos teigimu, jis prijungė mobilų įrenginį prie (originalaus) pakrovėjo ir paleido žaidimą.

Po kurio laiko pasigirdo garsus pokštelėjimas, tarsi įrenginys būtų sprogęs. Vyriškis metė į šoną išmanųjį telefoną, kuris iš karto užsidegė. Ugnis greitai persimetė į lovą, vėliau pasiekė užuolaidas ir kitus baldus.

Vyras su žmona sugebėjo sėkmingai pabėgti iš savo buto, todėl nenukentėjo. Atvykę gaisrininkai viską užgesino per pusvalandį.

Kompanija Samsung spėjo pakomentuoti šį incidentą: elektronikos giganto atstovai pažadėjo, kad visa tai bus ištirta.

Tai jau ne pirmas atvejis, kai Samsung išmanusis telefonas sukelia nelaimę. Liepos mėnesio pabaigoje aštuoniolikmetę merginą sužalojo Galaxy S III, kuris sprogo merginos džinsų kišenėje. Mobilus įrenginys ne tik visas sudegė, tačiau gana smarkiai nudegino merginai koją.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(2)
(0)
(0)

Komentarai (2)