Android 4.2.2 suteikia Galaxy S III išmaniojo telefono Galaxy S4 galimybes  (5)

Panašu, kad ankstesnis Samsung mobilus flagmanas Galaxy S III ir nuo jo nelabai besiskiriantis dabartinis išmanusis telefonas Galaxy S4 (aišku, neskaitant didesnio ekrano ir naujesnės aparatinės įrangos) bus daug panašesni, nei buvo galima tikėtis anksčiau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Puslapis SamMobile praneša, kad išmanusis telefonas Samsung Galaxy S III greitu metu turėtų gauti operacinės sistemos Android atnaujinimą. Naujasis Android 4.2.2 Jelly Bean atneš tai, kuo galėjo pasigirti Galaxy S4 anksčiau, tačiau kartu po kurio laiko daugumos programinių pranašumų neteks. Teigiama, kad Android 4.2.2 Jelly Bean turėtų suteikti Galaxy S III ne tik standartinį Android naujos versijos funkcionalumą (praplėstas pranešimų pateikimo galimybes, prieigą prie blokavimo ekrano valdiklių, opcijos DayDream palaikymą), tačiau ir kai kurias funkcijas, kuriomis anksčiau galėjo pasigirti tik naujausias Samsung flagmanas. Tarp tokių galima paminėti naują animaciją blokavimo ekrane, patobulintą pranešimų ekraną su papildomais ikonų mygtukais, taip pat patobulintą S Voice opciją.

Pranešama, kad Samsung Galaxy S III tarptautinei versijai skirtas Android 4.2.2 atnaujinimas turėtų būti pradėtas platinti 2013 metų birželio mėnesį, tačiau kada jis pasieks konkretų vartotojų, labai priklausys nuo regiono (Lietuvai, matyt, nepavyks tapti viena pirmųjų, nors visąlaik bus galima pasinaudoti ir nelokalizuota atnaujinimo versija).

Galite palyginti technines charakteristikas ir kainas išmaniųjų telefonų Samsung Galaxy S III ir Samsung Galaxy S4.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(6)
(0)
(0)

Komentarai (5)