Palygintas Ubuntu Edge išmanusis telefonas su iPhone 5 ir Galaxy S4 (Video)  (14)

Operacinės sistemos Ubuntu Linux kūrėja, kompanija Canonical, visuotinio finansavimo portale IndieGoGo sėkmingai renka pinigus savo išmaniajam telefonui Ubuntu Edge – šiuo metu projektas jau turi ketvirtadalį reikiamos sumos iš būtinų 32 mln. JAV dolerių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Norėdama pakaitinti aistras, o kartu parodyti savo mobilaus įrenginio privalumus, kūrėjai palygino Ubuntu Edge su dabartiniais išmaniųjų telefonų rinkos flagmanais Apple iPhone 5 ir Galaxy S4. Reikia pažymėti, kad Canonical nelygino telefonų centrinių procesorių ir grafikos posistemės – Ubuntu Edge debiuto metu naudos galingiausią mobilų procesorių, koks tik bus prieinamas rinkoje. Visi kiti parametrai taip pat atrodo gana patrauklūs, ypač atsižvelgiant į tai, kad Canonical sprendimas galės dirbti pilnavertėje stacionarioje aplinkoje.

Antra vertus, būtina atsižvelgti, kad Ubuntu Edge rinkoje pasirodys geriausiu atveju 2014 m. gegužės mėnesį. Iki to laiko pagrindiniai konkurentai gaus naujos kartos modelius. Šių metų rudenį Apple pristatys iPhone 5S, kuris turėtų gauti naujausią procesorių A7, tuo tarpu 2014 m. pavasarį Samsung turėtų anonsuoti naują flagmaną – Galaxy S5, kuris gali gauti „tikrą“ aštuonių branduolių procesorių arba paspartintą Exynos 5 Octa versiją, anonsuotą visai neseniai.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(9)
(0)
(2)

Komentarai (14)

Susijusios žymos: