Tik nedaugelis galės atskirti iPhone 5S nuo jo pirmtako  (1)

Jei spręstume iš nutekintų nuotraukų ir jų „medžiotojų“ aktyvumo, fotografuojančių Apple produktus gaminančiuose fabrikuose viską iš eilės, išmaniojo telefono iPhone 5 pamaina jau yra serijinės gamybos stadijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per sąlyginai trumpą laikotarpį internete pasirodė įvairių smulkių detalių fotografijos, apie kurias eiliniam vartotojui žinoti nebūtina. Vėliau visi pamatė ir stambių fragmentų, kurie leidžia spręsti ne tik apie technines specifikacijas, bet ir išorinę išvaizdą.

Naujojo iPhone išorinis dizainas praktiškai nepasikeis, lyginant su praėjusių metų modeliu. Apie tai kalba ir korpuso bruožai, ir nugarinės dalies nuotraukos. Eilines fotografijas publikavo puslapis FanaticFone, jose galima matyti priekinės iPhone 5S dalies išvaizdą. Iš matomų skirtumų galima matyti tik pasikeitusią pagrindinio kabelio konstrukciją, kuris jungia ekraną su motinine plokšte.

Akivaizdu, jog didžiausi pokyčiai išmaniajame telefone iPhone 5S bus susiję su aparatine įranga, pavyzdžiui, turėtume rasti galingesnį procesorių. Dabartinio iPhone 5 techninius duomenis galite peržiūrėti štai čia.

Ar sugebės Apple su šiek tiek atnaujintu iPhone vėl pasiekti rekordinių pardavimų, mes pamatysime tik šių metų pabaigoje.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(5)
(0)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: