Didindami degalų kainas tikisi vairuotojus persodinti į elektromobilius  (35)

Didžiosios Britanijos liberalų demokratų partija ketina pateikti įstatymą, kuris uždraustų važinėti benzininiais ir dyzeliniais automobiliais iki 2040-ųjų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip praneša „The Telegraph“, įprastos transporto priemonės būtų pakeistos elektriniais automobiliais ir automobiliais su itin efektyvia hibridine įranga. Dyzeliniai ir benzininiai varikliai galėtų būti naudojami tik krovininiuose automobiliuose.

Pasiūlymas pateiktas svarstyti būsimajame partijos suvažiavime Glazge. Jei delegatai iniciatyvai pritars, sprendimas taps oficialia artimiausių metų liberalų demokratų partijos programos dalimi. Esminis programos tikslas – pasiekti nulinį teršalų išmetimą Didžiosios Britanijos teritorijoje.

Persodinti automobilių savininkus iš įprastų automobilių į naudojančius alternatyvias energijos rūšis planuojama padidinus degalų kainas. Pasipiktinimą dėl naujosios programos jau pareiškė Automobilių savininkų teisių gynimo organizacijos. Jie nepatenkinti mokesčių sistema automobilių, neatitinkančių ekologinių reikalavimų, savininkams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Ebus.lt
Ebus.lt
(11)
(0)
(0)

Komentarai (35)