ZTE Open su Firefox OS pasirodys eBay ir kainuos $80  (1)

Operacinė sistema Firefox OS greitu metu pasirodys serijiniuose išmaniuosiuose telefonuose, kurių debiutas numatytas JAV ir D. Britanijoje. Kompanijos Mozilla ir ZTE pranešė, kad išmanusis telefonas ZTE Open, kuris ir veiks Firefox OS pagrindu, artimiausiu metu pasirodys internetiniame aukcione eBay.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tiksli data, kada reikėtų laukti naujojo mobilaus įrenginio, nenurodyta. Tačiau jau dabar žinoma, kad išmanusis telefonas turės oranžinės spalvos korpusą, tuo tarpu ZTE Open kaina JAV ir D. Britanijos gyventojams sudarys vos $80 (~ 210 lt), dar daugiau, nereikės jokių sutarčių su mobiliojo ryšio operatoriais.

Operacinė sistema Firefox OS palaiko standartines išmaniųjų telefonų aplikacijas, įskaitant darbą su elektroniniu paštu. Be to, bus suteikta prieiga prie aplikacijų el. parduotuvės Firefox Marketplace.

Dar šių metų liepos mėnesį ZTE Open debiutavo Ispanijoje, o kiek anksčiau mobiliojo ryšio operatorius Telefonica ėmė platinti šį išmanųjį telefoną Venesueloje ir Kolumbijoje. Beje, Ispanijoje yra dar vienas išmanusis telefonas su Firefox OS – jį sukūrė kompanija Geeksphone, mobilus įrenginys pavadintas Peak+, o jo kaina sudaro $197.

Mozilla atstovai pažymi, kad išmanusis telefonas ZTE Open su Firefox OS visų pirma skirtas tiems, kurie pirmą kartą perka išmanųjį telefoną. Panašu, kad tokia nedidelė kaina bus puiki proga susipažinti su technologijų naujovėmis net ir išsivysčiusių šalių gyventojams.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(4)
(0)
(1)

Komentarai (1)