Kuo toliau, tuo sunkiau įvardinti išmaniųjų telefonų ekranų įstrižainės ribas  (14)

Prasidėjus MWC 2013 parodai Barselonoje, buvo galima tikėtis mažesnių rinkos žaidėjų indėlio, nes didesni savo įrenginius nusprendė atskleisti tai prieš, tai po parodos. Vienas toks iš mažesnių žaidėjų yra gamintojas ZTE, kuris parodoje pristatė „Grand Memo“ išmanųjį telefoną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kai didieji išmaniųjų telefonų gamintojai bendrai sutinka pasilikti su 5 colių įstrižainės ekranais, o „Samsung“ savo „Note“ serija priskiria hibridams, to daryti ZTE net nemano. Jo naujasis išmanusis telefonas turi net 5.7 colių įstrižainės ekraną, netgi pastebimai didesnį už hibrido „Samsung Galaxy Note II“.

„ZTE Grand Memo“ varo 1.7GHz, keturių branduolių „Qualcomm Snapdragon“ lustas, tas pats spartusis 600 serijos, apie kurį pastaruoju metu tiek daug kalbama. Išmanusis telefonas taipogi pasižymi 1GB darbine atminti, 13MP raiškos galine kamera ir „Google Android 4.1 Jelly Bean” OS.

Gaila, tačiau ZTE nenurodė, nei kiek kainuos „Grand Memo“, nei kada jis pasirodys. Verta sutikti, jog tokio dydžio įrenginys, kuris dar turi ir net 3200mAh talpos bateriją, yra puikus naršymui ar elektroninio pašto skaitymui, tačiau dėl patogumo galima ginčytis. Visgi ribos, kurios skiria išmaniuosius telefonus, hibridus ir planšetinius kompiuterius, su kiekvienais metais siaurėja.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(0)
(0)

Komentarai (14)

Susijusios žymos: