Naujasis Motorola Moto G pasirodė britams skirtoje reklamoje  (0)

Pažadėta išmaniojo telefono Moto X „biudžetinė versija“, kuri turėtų vadintis Moto G, po truputį apauga nauja informacija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie šį mobilų įrenginį beveik lygiagrečiai parašė mikroblogas @evleaks bei puslapis GSM Arena.

Ir jei pirmasis tradiciškai informaciją gauna iš savo anoniminių šaltinių, tai antrasis puslapis užuominas apie Motorola Moto G rado parduotuvės Phone4U reklaminėje medžiagoje.

Išmanusis telefonas turėtų pasirodyti kalėdinių išpardavimų sezono metu, apie tai užsimena dešinėje apačioje esantis paveiksliukas.

Teigiama, jog Moto G gaus 4,5“ įstrižainės ekraną su 1280 x 720 taškų raiška. Aparatinės platformos pagrindą sudarys 4 branduolių Qualcomm procesorius, dirbsiantis 1,2 GHz taktiniu dažniu.

Integruoto duomenų kaupiklio talpa sudarys 8 GB; nugarinėje dalyje bus galima rasti 5 megapikselių kamerą, priekyje – 1,3 megapikselių.

Išmanusis telefonas turės baltos spalvos nugarėlę. Tikėtina, jog Motorola pasiūlys variantų ir su kitais atspalviais. Galbūt bus galima užsisakyti ir savo dizaino korpusą, kaip ir Moto X atveju.

Teigiama, kad D. Britanijoje vartotojams išmanusis telefonas Moto G bus siūlomas už £134.95 (555 lt), sudarant kelerių metų sutartį su vietos mobiliojo ryšio operatoriumi.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (0)