Call of Duty: Ghosts – pirmosios recenzijos ir atsiliepimai (Video)  (0)

Lapkričio 5 d. įvyko ilgai lauktos pirmojo asmens šaudyklės Call of Duty: Ghosts debiutas. Prie projekto darbavosi studija Infinity Ward, leidėjas – Activision. Žaidimas prieinamas tiek skaitmeniniu pavidalu, tiek ir mažmeninei prekybai skirtoje pakuotėje. Šiuo metu prekiaujama PC, PS3, Xbox 360 ir Wii U versijomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Natūralu, kad Internete gausu Call of Duty: Ghosts recenzijų bei įvertinimų. Teminiai portalai, iš esmės, įvertino gerai arba labai gerai, nors apžvalgose jaučiamas nuovargis – serialas aiškiai pabodo.

Kritikai giria tiek siužetinę kampaniją, tiek ir daugelio žaidėjų režimą, tačiau tuo pačiu metu pažymi, jog laikas judėti toliau ir sukurti naują standartą šaudyklių srityje, juo labiau, kad ne už kalnų naujos kartos konsolių debiutas. Vidutinis įvertinimo balas puslapyje Metacritic šiuo metu sudaro 75 iš 100. Žemiau galima matyti kitų puslapių įvertinimus:

Call of Duty: Ghosts versija, skirta naujos kartos konsolėms, debiutuos iš karto, kai tik prekyboje pasirodys naujosios PS4 ir Xbox One.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(2)
(0)
(0)

Komentarai (0)