Intel: konsolių kūrėjai labai daug sumokėjo, kad pristatymo metu GTA 5 neturėtų PC versijos  (4)

Jei dar šių metų rugpjūtį kompanijos nVidia atstovas spaudai prasitarė, kad Grand Theft Auto V debiutuos ir asmeniniuose kompiuteriuose (tiesa, vėliau visa tai teko neigti), tai dabar neatsargiai pasielgė ir kompanijos Intel vienas iš vadovų Chris R. Silva.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bendraudamas su puslapio PCGamer žurnalistais, Intel marketingo padalinio direktorius pažymėjo, jog naujienų apie PC skirtą GTA V nėra todėl, kad dar nesibaigė išskirtinai konsolėms skirtas laikotarpis, o už tai konsolių kūrėjai studijai Rockstar Games „labai daug sumokėjo“.

„Man atrodo, kad GTA V išskirtiniu konsoliniu projektu išbus neilgai. Tai yra tipinė situacija, kai taip laukiamas žaidimas pasirodo tų gamintojų konsolėse, kurie pasiruošę atiduoti labai daug pinigų, kad tam tikrą laiką šis išskirtinis turinys būtų pasiekiamas tik konsolių savininkams.“

Savo ruožtu, PC žaidimų rinka, Intel atstovo teigimu, demonstruoja neblogus augimo rodiklius – ir tai nežiūrint į tai, kad visame pasaulyje asmeninių kompiuterių pardavimai mažėja. „PC žaidimų ekosistema ir toliau auga“, – teigė Chris R. Silva. „Jei pažiūrėtumėte į pajamas, kurias atneša kompiuteriniai žaidimai, visa tai sudaro dešimtis milijardų dolerių kasmet. Tai yra neįtikėtinai įvairus ir turtingas rinkos segmentas, ir tai yra jo stiprioji pusė“.

Studija Rockstar Games ir toliau išsaugo „kapų tylą“. Tačiau jei tikėtume Intel atstovu, GTA V pasirodymas asmeniniuose kompiuteriuose – tik laiko klausimas. Juo labiau, kad eilė D. Britanijos el. parduotuvių ir toliau priima preliminarius GTA V (PC) užsakymus.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(13)
(0)
(0)

Komentarai (4)