iPad Air užsidegė tiesiog parduotuvėje  (11)

Dar visai neseniai Apple planšetinis kompiuteris pasirodė prekyboje. Iš teminių portalų sulaukė labai palankių atsiliepimų. Tačiau kartu jau spėjo pasižymėti viename incidente: Australijoje esančioje mobiliojo ryšio operatoriaus Vodafone parduotuvėje naujasis iPad Air ėmė ir užsidegė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Australų naujienų puslapis News.com.au praneša, kad dėl šio incidento teko evakuoti visą parduotuvę, taip pat iškviesti gaisrininkų brigadą. Nelaimė įvyko demonstracijai skirtu modeliu, kuris buvo eksponuojamas vitrinoje.

Kompanijos Vodafone atstovai teigė, kad iš įkrovimui skirtos iPad Air stotelės lizdo „pliūptelėjo žiežirbos“. Gaisrininkai patvirtino, jog parduotuvės patalpos skendėjo dūmuose, tuo tarpu įkrovimo lizdas net ir pasirodžius gaisrininkams žiežirbavo.

Incidento metu nė vienas iš parduotuvės darbuotojų nenukentėjo. Kompanijos Apple atstovai situacijos dar nepakomentavo. Buvo atsiųstas darbuotojas, kuris pasiėmė įkrovimo stotelę ekspertizei.

Tai jau ne pirmas kartas, kai užsiliepsnoja iPad (arba išmanusis telefonas iPhone). Tiesa, ankstesniuose atvejuose daugiausia buvo kalti neoriginalūs įkrovėjai. Vis tik šį kartą Vodafone tvirtina, kad buvo naudojama Apple sertifikuota produkcija.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(2)
(0)
(0)

Komentarai (11)