Huawei pristatė telefoną Honor 3X su 8 branduolių procesoriumi  (0)

Kompanija Huawei pristatė iš karto du išmaniuosius telefonus. Tai modeliai Honor 3X ir Honor 3C. Abu jie priklauso vidutinės kainos kategorijai, be to, naudoja MediaTek procesorius, nors pati Huawei turi savo firminių procesorių liniją HiSilicon.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tiesa, tarp HiSilicon sprendimų nėra aštuonių branduolių modelių, o būtent toks procesorius naudojamas telefone Honor 3X. Procesorius MT6592 (1,7 GHz) naudoja ARM Cortex-A7 architektūrą, o savo sparta prilygsta keturių branduolių Qualcomm Snapdragon 600. Huawei Honor 3X taip pat gavo 2 GB operatyvios atminties, 13 megapikselių kamerą nugarinėje dalyje ir 5 megapikselių priekyje, 3000 mAh bateriją. Beje, 5,5“ įstrižainės ekrano raiška sudaro 1280 x 720 taškų. Šį parametrą pakomentavo pats Huawei vadovas. Jis pareiškė, kad plika akimi skirtumo tarp HD 720p ir Full HD pamatyti neįmanoma, taigi Honor 3X energijos eikvoja 20% mažiau, nei būtų gavęs Full HD ekraną. Išmanusis telefonas taip pat turėtų patikti šaltesnių regionų gyventojams: Honor 3X sensorinis ekranas leidžia dirbti ir su pirštinėmis. Huawei Honor 3X turi lizdą tiek Mini-SIM, tiek ir Micro-SIM kortelėms. Sistema iš dviejų mikrofonų padeda slopinti aplinkos triukšmus; palaikoma garso technologija DTS. Labai patraukli ir išmaniojo telefono kaina. Kinijos rinkoje ji sudaro $280 (apie 710 litų), taigi mažiau už pagrindinį konkurentą – Xiaomi Mi3. Kada išmanusis telefonas pasirodys prekyboje, neužsimenama.

Kitas modelis – Honor 3C – yra dar pigesnis. Jame naudojamas 5“ įstrižainės 1280 x 720 raiškos LTPS ekranas, 4 branduolių 1,3 GHz procesorius MediaTek MT6582, 2300 mAh baterija, 8 megapikselių raiškos kamera su Sony sensoriumi, priekyje – 5 megapikselių kamera, palaikomos dvi SIM kortelės, integruotą 8 GB kaupiklį galima praplėsti su microSD kortele. Naudojama ta pati triukšmų slopinimo technologija.

Huawei Honor 3C modifikacijos su 1 GB operatyviąja atmintimi kaina sudaro $130 (apie 330 litų), su 2 GB – $160 (apie 400 litų).

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(5)
(0)
(3)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: