Pirmąją Playstation 4 partiją Amazon pardavė per 27 minutes  (0)

Vos tik debiutavus prekyboje naujos kartos konsolei PlayStation 4, kompanija Sony ne kartą pabrėžė, kad tai yra vienas sėkmingiausių jos produktų. Naują informaciją apie konsolės sėkmę paviešino Sony Computer Entertainment of America padalinio vadovas Jack Tretton.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Teigiama, kad turėjusių savaitei užtekti 12 tūkst. Playstation 4, skirtų el. prekybos gigantui Amazon, nebeliko po 27 minučių nuo prekybos pradžios.

Šiuo metu el. parduotuvėje Amazon konsolė Playstation 4 yra neprieinama, skirtingai nei Xbox One, kuri taip pat pasižymi didžiuliu populiarumu.

Prieš keletą dienų PlayStation 4 pasirodė dar 16 pasaulio šalių, įskaitant Čekiją, Vengriją, Saudo Arabiją, Turkiją, JAE, PAR ir Urugvajų. Iš viso PS4 galima įsigyti 48 šalyse, kaip Microsoft konsolė prieinama tik 13 pasaulio šalių.

Pirminiais duomenimis, pagal pardavimų spartą lyderiauja PlayStation 4: per 16 dienų po debiuto parduota 2,1 mln. šios konsolės vienetų., tuo tarpu Microsoft per 18 dienų pardavė 2 mln. Xbox One. Tokiu būdu, per parą vidutiniškai parduodama apie 111 tūkst. Xbox One ir apie 123,5 tūkst. PlayStation 4.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(2)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: