Pratusiems prie PC žaidimų „XIM4“ adapteris leis lengviau valdyti žaidimų konsoles (Video)  (5)

Turbūt dauguma iš mūsų atsimena tas dienas, kuomet šaudyklės kaip „Counter-Strike“ buvo populiarumo viršūnėje, o žaisdami šį žaidimą praleisdavome daugybę laiko. Šiuo metu dėl įspūdingų reklaminių kampanijų, žaidimų industrija pakrypo konsolių link.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dauguma naujausių žaidimų yra kuriama XBOX One ar PlayStation 4 konsolėms, tuo tarpu PC vartotojai būna pamiršti. Ko gero daugelis sutiks, jog žaisdami šaudykles šiuose konsolėse, susiduriame su valdymo patogumo problema.

Žaisdami naudojant įprastinius žaidimų pultelius, daugelis turi atsisakyti savo įgūdžių žaidžiant pele ir klaviatūra. Ką gi, naujasis „XIM4“ adapteris išspręs šią bėda. Naudojant šį įrenginį bus galima naudoti tiek USB jungtį turinčias, tiek „Bluetooth“ ryšį naudojančias peles bei klaviatūras kartu su next-gen konsolėmis.

Naujasis XIM adapteris kol kas veikia tik su Xbox one konsole. Priedui šio adapterio, taip pat buvo išleista mobilioji programėlė, kuri leidžia atlikti įvairius nustatymus jūsų valdymo įrenginiams naudojant Android telefoną. Šitaip atlikti nustatymus bus dar paprasčiau ir adapterio nereikės prijungti prie kompiuterio. Tikimasi, kad šis adapteris rinkoje atsiras jau kitais metais.

Siūlome pasižiūrėti video, kaip „XIM4“ veikia žaidžiant Call Of Duty: Ghosts

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(0)
(2)

Komentarai (5)